Utställningskriterier

Galleri Moment ska visa samtida svensk och nordisk konst med stor variation i både form och innehåll. Galleriet bedrivs i samarbete mellan Ängelholms kommun och Ängelholms konstförening. För tillfället är Galleri Moment stängt pga ombyggnad.

Det är en arbetsgrupp som består av två anställda inom Allmänkultur i kommunen och fem medlemmar ur konstföreningen som utser vilka av dem som har sökt som kommer att få ställa ut i galleriet.

För att ansökan ska tas under övervägande krävs konstnärlig högskoleexamen eller motsvarande. Här kan du läsa meritkraven som gäller: Sveriges konstföreningars meritkrav

Har du frågor som berör ansökan om att ställa kontakta konstföreningens ordförande Håkan Landén. Kontaktuppgifter hittar du här.