POP UP MUNKA

2017:

POP UP # 8: 7/11-8/11

POP UP # 9: 5/12-6/12.

Det blir fler utställningar!

Håll utkik!

Pop Up Munka

Pop Up utställningarna äger rum under två dagar mellan de ordinarie utställningarna inne på Galleri Moment.

Utställningarna är ett samarbete mellan Galleri Moment och Munka konstskola. I första hand är samarbetet tänkt för att skapa en arena för den spännande och aktuella konsten som skapas av eleverna på konstskolan. Samarbetet vill tillgängliggöra och aktualisera konstens potential och skiftande dynamik. Själva POP UP-idén bygger på utställningar som visas under en kort tid. Den korta utställningstiden är också ett sätt att skapa spänning och väcka nyfikenhet.

POP UP MUNKA, startade hösten 2015.

Varje POP-UP tillfälle får sin egen siffra, som också belyser att samarbetet kan bli hur stor och lång som helst!

POP UP MUNKA utställningarna äger rum under två dagar inne på Galleri Moment.

Vernissage är på kvällen första utställningsdagen med After Work mellan kl 18-20.