Ängelholms Konstförening
Vill du ställa ut?

Ängelholms konstförening

Utställningskriterier

Galleri Moment ska visa samtida svensk och nordisk konst med stor variation i både form och innehåll. Galleriet bedrivs i samarbete mellan Ängelholms kommun och Ängelholms Konstförening.

Det är en arbetsgrupp som utser vilka av dem som har sökt som kommer att få ställa ut i galleriet.

Meritkrav:

Sökande måste vara kvalificerad enligt något av de tre alternativ som Sveriges Konstföreningar har som krav för att utställningsbidrag ska kunna betalas ut: meritkrav

Så här gör du din ansökan:

Ansökan för att ställa ut 2021 är stäng (from den 14 april 2020)

Är du intresserad av att ställa ut 2022? Håll utkik här under början av hösten: Ansökan

När ansökningstiden öppnar loggar du in och fyller i blanketten enligt instruktioner.

Om du inte är svensk medborgare kan du göra din ansökan via galleri.moment@engelholm.se under samma period.

Har du frågor angående ansökan maila till galleri.moment@engelholm.se

Välkommen med din ansökan!