Ängelholms Konstförening

Årsmöte i

Ängelholms Konstförening

2021

På grund av den rådande pandemin och alla restriktioner kan årsmötet inte fungera som vanligt. Årsmötet kommer därför att genomföras med poströstning.

För medlemmar som vill delta i årsmötets beslut finns det tre sätt att poströsta:

1: Hämta årsmöteshandlingar och poströstningsblankett på Galleri Moment och lämna ifylld poströstningsblankett på Galleri Moment senast 20/5.

2: Skriv till info@engelholmskonstforening.org att du vill ha årsmöteshandlingar och poströstningsblankett så får du dem via mail.

Skriv ut, fyll i och skicka in poströstningsblanketten till

Kerstin Strömberg

Landshövdingevägen 5A

262 52 Ängelholm

i god tid så att den är konstföreningen tillhanda senast torsdagen den 20/5 eller lämna in den på Galleri Moment senast 20/5.

3: Kom till Hembygdsparken måndagen den 24 maj kl 19.00 vid stora scenen och hämta årsmöteshandlingar och poströstningsblankett.

Läs igenom, fyll i poströstningsblanketten och lämna in den på plats.