Ängelholms Konstförening
Program

Ängelholms konstförening

Hösten 2020

Pga Coronapandemin och Hälsomyndighetens rekommendationer har vi inte planerat några konstresor eller föredrag inför hösten, men så snart förutsättningarna förändras kommer vi med ny information.


För att hålla dig informerad kan du anmäla dig till vårt mailutskick eller titta in på hemsidan eller Galleri Moment med jämna mellanrum!

Läs vår ordförandes senaste information om vad som händer i konstföreningen 


Senaste nytt


KONSTLOTTERI -

Vinstutdelning 17 okt kl 14.00

Bli medlem och var med i konstlotteriet.


För att vara med i 2020-års dragning måste din medlemsavgift vara betald  


före

den 8 sept 2020


Ängelholms Konstförenings vinstvisning 

13 oktober-17 oktober


Vinsterna väljs ur föreningens inköpta konst (antalet vinster är beroende av hur många medlemmar vi har) och vilken konst som är aktuell för årets utlottning kan man se här på hemsidan och på Galleri Moment när vinstlistan publiceras under v. 38.


Dragningen sker under v. 38 och kort därefter kommer de som haft turen att vinna att meddelas per brev. Hur vinstutlämningen kommer att gå till med tanke på Coronapandemin kommer vi att meddela alla de som vinner.


Vinstvinsing och vinstutlämning är i Gamla Rådhuset där Galleri Moment har sina lokaler under tiden som Stadsbiblioteket renoveras.Här kan du skriva ut Konstföreningens höstprogram själv om du vill.

Är du medlem får du det skickat hem till dig i mitten av augusti.

From. mitten av augusti finns programmet också att hämta på Galleri Moment.Programmet för hösten 2020


Två gånger om året skickas Konstföreningens progam hem till medlemmarna (i februari och augusti). Programmet finns också på Galleri Moment. Vill du skriva ut programmet själv hittar du det längs ner på denna sidan.


© Ängelholms konstförening

webbansvarig Camilla Johansson


info@engelholmskonstforening.org


Sidan senast uppdaterad 201129