Ängelholms Konstförening

Info augusti 2021:

Ja, så har livet börjat återvända till det normala så smått.

Galleri Moments stängning varade inte så länge. Verksamheten kom snabbt i gång förutom vernissagerna som nu i augusti fortfarande är inställda. Så fort dessa får återkomma informerar vi om det här på hemsidan, via mejl och NST:s artikel om ny utställning.

Ett fåtal konstnärer backade i sista minuten ur på grund av covid 19, men kunde i all hast ersättas med andra som fick ihop fantastiskt bra alternativ. Ett särskilt tack till dem.

Nu när många avstår från utlandsresor på sin ledighet har lokala besöksmål blivit populära inte minst de kulturella. Ängelholm har varit ett populärt turistmål i sommar. Galleri Moment har haft många besök.

Årsmötet i hembygdsparken fungerade bra om än med färre deltagare än vanligt.

Planeringen av konstresor får på grund av pandemin fortfarande vänta.

Konstlotteriet däremot arrangeras till hösten precis som vanligt. Tänk på att medlemsavgiften ska vara betald senast den 8 september för att du ska kunna delta.

Renoveringen av biblioteket fortgår tydligen enligt planerna och ska bli klart under hösten. Men säker kan man ju inte vara. Hur som helst kommer Galleri Moment att vara kvar i Gamla rådhuset året ut.

För att veta vad som händer i föreningen och på Galleri Moment titta in på hemsidan där vi uppdaterar informationen kontinuerligt eller lämna din mailadress till oss på info@engelholmskonstforening.org för att få kontinuerlig information via mail. Skriv: "Tacksam för utskick till...(ditt namn)".

Stötta gärna vår verksamhet genom att bli medlem. Här finns information om hur du blir medlem!

Precis som tidigare samarbetar vi med konstföreningen Läkekonst.

Ängelholms Konstförenings medlemmar är välkomna att delta i konstupplevelser arrangerade av Läkekonst.

Man kan säga att Ängelholms konstförening har tre huvuduppgifter:

– Att ordna utställningar på Galleri Moment i samarbete med kommunen. Konstföreningen administrerar och ansvarar för försäljning.

– Att ordna ett konstlotteri med cirka en vinst per tolv medlemmar.

– Att ordna konstresor, föreläsningar eller andra upplevelser kopplade till konst för våra medlemmar.